Eenmalige aanbieding voor 65 euro –
Prent van het Weeshuis door Kees Momma

Kees Momma, bekend van ‘Het beste van Kees’ bezocht eind april 2015 het Elisabeth Weeshuis Museum. Zijn bezoek hield verband met de opdracht die hij van het museum kreeg om de meisjesvleugel van het weeshuis te tekenen.

Van de tekening van Kees Momma wordt in een beperkte oplage een reproductie gemaakt. Kees zal de prenten nummeren en van zijn handtekening voorzien. Met uw aankoop helpt u Kees op weg naar meer zelfstandigheid. En het museum bij de organisatie van de tijdelijke wintertentoonstelling 2015-2016.

U kunt nu intekenen voor de aanschaf van de prent. Wees er snel bij, want Kees komt in oktober naar het weeshuis in Culemborg om de eerste 25 prenten ter plekke te nummeren en te ondertekenen en persoonlijk aan u te overhandigen. Geeft u op het formulier aan dat u de prent komt ophalen en u bent onder de eerste 25 aanmeldingen, dan ontvangt u in de loop van september van ons een uitnodiging om bij de ondertekening door Kees aanwezig te zijn.

Prent ‘Het Elisabeth Weeshuis te Culemborg anno 2015’
Door Kees Momma – oplage maximaal 200
Papiermaat: 403 bij 297 mm
Beeldmaat: 338 bij 222 mm
Kosten: € 65,00, inclusief BTW, exclusief verzendkosten binnen Nederland (€ 10,00). Galerie Scala in Culemborg geeft 15% korting op het inlijsten van de prent.

Intekenen kan nog tot en met 5 oktober 2015. In de loop van oktober worden de prenten opgestuurd of kunnen ze opgehaald worden (m.u.v. de eerste 25 aanmeldingen)