Adres en route

Het Elisabeth Weeshuis Museum is gevestigd in de historische binnenstad van Culemborg. Lees hier hoe je ons kunt bereiken.

Elisabeth Weeshuis Museum

Herenstraat 29
4101 BR Culemborg
t. 0345 – 513912
e. info@weeshuismuseum.nl

Parkeren en openbaar vervoer

Culemborg is centraal gelegen in Nederland.

Breng je een bezoek aan het museum met de auto? Dan heb je keuze uit een aantal parkeermogelijkheden. Klik hier voor de parkeermogelijkheden en tarieven. Het dichtstbijzijnde parkeerterrein is Het Hof.

Vul a.u.b. ‘Het Hof’ en niet het adres van het museum in als bestemming in uw navigatiesysteem.

Reis je met het openbaar vervoer? Vanaf station Culemborg is het 15 à 20 minuten lopen naar het museum.

Toegankelijkheid

Het grootste gedeelte van het museum is toegankelijk voor mindervaliden. De eerste en tweede verdieping zijn bereikbaar per lift (via het centrale trappenhuis), de spinzaal en kelder via een traplift. Waar mogelijk zijn drempels geschikt gemaakt om met een rolstoel te berijden.

Het Elisabeth Weeshuis beschikt over een mindervalidentoilet.

Het museum is gevestigd in het autoluwe centrum van Culemborg. Alleen met een ontheffing mag u de binnenstad binnenrijden. Heeft u moeite om de afstand tussen het parkeerterrein en het museum te overbruggen? Neemt u, bij voorkeur enkele dagen voor uw bezoek, contact op met een van onze medewerkers op 0345-513912, dan zoeken we samen een oplossing.

Fietsers

Het museum is gelegen vlakbij knooppunt 42. Volg vervolgens de Havendijk, die via de Achterstraat doorloopt in de Herenstraat.
Elektrische fietsen kunnen bij ons oplaadpunt op het voorplein gratis worden opgeladen.