Mooi museum, dit voormalig weeshuis. Heel informatief en prachtig onderhouden. Vooral kinderen komen aan hun trekken. Een aanrader, zeker met warm weer, dan biedt dit gebouw koelte.

Bas Stolk

Leuk museum om met kinderen te bezoeken. We waren er op een doordeweekse dag waardoor het lekker rustig was. Kinderen kunnen zich verkleden en je kunt spelletjes van vroeger spelen. Ook vonden we het erg leuk om te zien hoe de kinderen vroeger sliepen en les kregen. Kortom een aanrader voor een dagje uit. Culemborg is ook een leuke plaats.

Annicka Reulink-Hermsen

Een aanrader dit museum. Vooraf heldere uitleg over de historie en heel modern ingericht met behoud van oude elementen.

Marian van Klink-van Schie

Prettig museum. Leuke weetjes en audio-visuele ondersteuning bij de expositie over het voormalig weeshuis. Ook leuk voor kinderen.

Hennie Staphorsius

Verrassend aantrekkelijk museum in een mooi historisch pand. De ruimtes zijn mooi ingericht en de objecten zijn ruim voorzien van informatie. En er zijn allerlei activiteiten voor kinderen die bepaalde aspecten uit het leven van weeskinderen toelichten, zoals gezondheid, een vak leren, vrije tijd, kleding, slapen, en tucht.

Karin Olij

Wat ’n leuk museum voor meisjes van 8 en hun ouders! Mijn dochter was met school al geweest en wilde een keer terug samen met haar oma en moeder. Leuk hoe jullie het leven in n weeshuis laten zien. En…leuke tuin!

Mathilde Martens