Speel met het hele gezin de spannende escape route

Red Het Verloren Verhaal van Gelderland

Vanaf nu kun je in het Elisabeth Weeshuis Museum een spannende escape route spelen. Met het spelen van deze erfgoedgame voorkom je dat het verhaal van Gelderland gewist wordt door het kraken van codes en het oplossen van puzzels. Houd je van raadsels en van speuren naar verborgen aanwijzingen, breng dan snel een bezoek aan het Elisabeth Weeshuis Museum!

Het Verloren Verhaal van Gelderland

Het Verloren Verhaal van Gelderland is een route die je in verschillende musea kunt spelen. Bij het spelen van dit spel red je de collectie van het museum. Dit doe je door met gezinsleden puzzels op te lossen en raadsels te ontrafelen, maar ook door het zoeken van topstukken in de collectie. De route staat garant voor een uitdagende zoektocht in en rond het museum.

Meedoen?

De escape route duurt ongeveer twee uur en is geschikt voor twee tot vijf deelnemers vanaf tien jaar en ouder. Vooral voor tieners is het een leuke manier om het museum te leren kennen. Er wordt geadviseerd om tenminste één volwassene onderdeel van de groep te laten zijn. Door de krachten van ouders en kinderen te bundelen, heb je de meeste kans om alle puzzels op te lossen. Voor het oplossen van de puzzels is een smartphone met QR-scanner noodzakelijk. De prijs van de escape route bedraagt € 10,- per team/gezin, daarnaast betaal je de reguliere entreeprijs voor het museum.

Reserveren is noodzakelijk, vul het formulier hieronder in om te boeken. Let op, pas als je een bevestiging van ons hebt ontvangen, is de boeking definitief! Wil je op korte termijn reserveren, neem dan telefonisch contact op via 0345 513912.

Geef je op!

Je telefoonnummer

Gewenste datum

Gewenste tijd
11.0011.3012.0012.3013.0013.3014.0014.30

Aantal personen