Feesten en huwelijken

Het Elisabeth Weeshuis heeft prachtige ruimtes die we graag met u willen delen. Ze zijn te huur voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeest, een bruiloft, jubileum, vrijgezellenfeest, familiedag, een condoleance, baby shower… Het kan allemaal in het Weeshuis. We zijn ook een prima uitvalsbasis als startpunt van een mooie wandeling of fietstocht door de Betuwe.

Mogelijkheden

De bijzondere historische locatie is centraal gelegen in het land. Het huis beschikt over een overkluisde kelder (beschikbaar buiten openingstijden van het museum), de idyllische museumtuin, het gezellige Weescafé in de oude keuken en sfeervolle cursuslokalen. Een aantal ruimtes staan in verbinding met de Weeshuistuin.

Trouwen kan ook in het weeshuis. Bijvoorbeeld in de spinzaal, tussen de portretten van de graven en gravinnen van Culemborg, bij mooi weer in de schitterende tuin of het sfeervolle voorplein van het Elisabeth Weeshuis. Samen stellen we uw perfecte dag samen, inclusief catering, inrichting van de ruimte en muziek. Maar ook als het huwelijk elders voltrokken wordt, kunt u bij ons terecht voor een mooie fotolocatie of voor een ruimte voor uw receptie.

Catering

Het team van het Weescafé verzorgt de catering van alle activiteiten in het Weeshuis. Er wordt gewerkt met fairtrade, biologische en lokale produkten: heerlijke zelfgebakken taarten, gevarieerde en gezonde lunch, buffet van hartige taarten met verschillende salades, en natuurlijk Vrijstadbier (gebrouwen in Culemborg). Het Weescafé staat garant voor een persoonlijk én gastvrij onthaal in het Weeshuis.

Aan de hand van uw wensen wordt een offerte op maat gemaakt. Neemt u contact op met het Weescafé voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden en tarieven.