Groepen

Komt u het Elisabeth Weeshuis Museum met een groep bezoeken? Wij kunnen een rondleiding voor u verzorgen, eventueel in combinatie met een ontvangst met koffie/thee en iets lekkers of een lunch.

In verband met de preventie van verspreiding van het coronavirus kunnen we momenteel alleen rondleidingen voor kleine groepjes aanbieden.

Een rondleiding door het Elisabeth Weeshuis Museum wordt altijd verzorgd door een professionele gids en duurt circa 1 uur. Na het bekijken van de introductiefilm maakt u in de verschillende ruimtes kennis met het weeshuis, de weeskinderen die er eeuwenlang woonden, de weesvader en -moeder en de protectoren, die het huis bestuurden.

We kunnen groepen tot maximaal 60 personen ontvangen. Voor groepen van meer dan 15 personen gelden een gereduceerde entreeprijs en aantrekkelijke aanbiedingen voor een ontvangst met lekkers of een lunch. Neemt u voor alle mogelijkheden of een vrijblijvende offerte contact op met Jesse Krol via 0345 – 513912 of info@weeshuismuseum.nl.

Het museum is goed bereikbaar per bus. Ondanks dat we in een autoluwe binnenstad zijn gelegen, kan op enkele minuten lopen afstand worden uitgestapt. Zijn er mindervalide gasten bij uw groep, dan regelen we dat zij zelfs voor de poort kunnen uitstappen.

Wist u dat de Stichting Stadsgidsen Culemborg ook stadswandelingen door de mooie binnenstad van Culemborg aanbiedt? Neem een kijkje op hun website of bel 06 184 869 12.

Voor het zelf verzorgen van een rondleiding door het museum is vooraf toestemming nodig. Neemt u hiervoor telefonisch of per mail contact met ons op.