Zakelijke bijeenkomsten

Het Elisabeth Weeshuis is een bijzondere historische locatie, centraal gelegen in het land. We beschikken over diverse ruimtes. U kunt bij ons een vergadering, symposium of cursusdag combineren met een lekkere lunch of borrel in de gezellige weeshuiskeuken of sfeervolle tuin.

Mogelijkheden

Alle ruimtes zijn voorzien van een internetaansluiting, projectiescherm of digibord en comfortabel meubilair. Het huren van een laptop, beamer of flip-over behoort tevens tot de mogelijkheden. Bij gelijktijdig gebruik van een aantal ruimtes is er plek voor circa 100 personen. Ook de weeshuistuin biedt bij mooi weer mogelijkheden voor bijvoorbeeld workshops, een receptie of een barbecue. Bij minder mooi weer kan een tent geplaatst worden.

Vanaf station Culemborg loopt u in 15 minuten naar het Elisabeth Weeshuis in de historische binnenstad. Met de auto bent u vanuit Amsterdam, Den Haag, Arnhem en Eindhoven in een uurtje rijden in Culemborg. En vanuit Utrecht slechts een half uur.

Catering

Het team van het Weescafé verzorgt de catering van alle activiteiten in het Weeshuis. Er wordt gewerkt met fairtrade, biologische en lokale producten: heerlijke zelfgebakken taarten, gevarieerde en gezonde lunch, buffet van hartige taarten met verschillende salades, en natuurlijk Vrijstadbier (gebrouwen in Culemborg). Het Weescafé staat garant voor een persoonlijk én gastvrij onthaal in het Weeshuis.

Neemt u contact op met het Weescafé voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden en tarieven. Als u meerdere ruimtes tegelijk huurt, gelden interessante combinatietarieven.